Barracuda Antispam i Antivirus

A Internovatec disposem d’un dels millors sistemes anti-spam i anti-virus i anti ransomware per a petita i mitjana empresa del mercat, el Barracuda Spam Firewall.

Les opcions d’implementació disponibles són: ApplianceVirtual ApplianceAzureAWS i  vCloud Air.

Podem oferir-li 30 dies de prova, només ha de redirigir el MX cap a nosaltres i li tornem el correu filtrat d’spam i de virus. Cada usuari rebrà un correu diari amb l’informe de correus bloquejats i un link per accedir a administrar les seves preferències.

Les funcions del Barracuda Spam Firewall són:     

Filtrat d’entrada/sortida i prevenció de fuita de dades

Barracuda Spam Firewall gestiona tot el trànsit d’entrada i sortida per protegir les organitzacions enfront d’amenaces originades per correus electrònics i fuites de dades.

Com a solució de gestió de correu electrònic completa, les organitzacions poden xifrar els missatges i aprofitar el núvol per posar el correu electrònic en cua si els servidors de correu deixen d’estar disponibles.

Protecció contra spam

Amb un llarg historial en la protecció antispam, Barracuda Networks segueix sent líder en identificació i bloqueig d’spam. Un complet conjunt de capes de seguretat garanteix que les organitzacions mantinguin la seva productivitat davant de la constant evolució de les amenaces.
Barracuda Spam Firewall aprofita Barracuda Central per identificar correu electrònic de spammers coneguts i determinar si els dominis incorporats al correu electrònic dirigeixen a dominis d’spam o malware coneguts. Aprofita moltes de les mateixes tècniques líders del sector que es troben en Barracuda Spam Firewall, que protegeixen contra els intents d’incorporar text dins de les imatges amb la intenció d’ocultar contingut als filtres de correu brossa tradicionals.

Protecció contra virus

Com que els atacs de virus cada vegada són més sofisticats i complexos, la infraestructura de correu electrònic requereix protecció antivirus avançada. El potencial per a la destrucció i l’alliberament d’informació o l’alteració d’una xarxa afecta greument la productivitat i pot comportar pèrdues econòmiques.
Barracuda Spam Firewall escaneja el correu electrònic i els arxius entrants utilitzant tres potents capes de tecnologia d’escaneig de virus. També descomprimeix els arxius per oferir una protecció completa. Mitjançant Energize Updates, s’actualitzen potents definicions de virus automàticament per mantenir la protecció més actualitzada contra virus transmesos per correu electrònic.
Per proporcionar protecció davant correu electrònic intern corrupte, un plug-in de Microsoft Exchange permet a les organitzacions protegir-se contra la propagació de virus que no accedeixen a la passarel·la de correu electrònic. Les definicions de virus també s’actualitzen amb regularitat per a garantir la protecció més actualitzada.

Barracuda Central

Tots els productes de Barracuda compten amb el suport de Barracuda Central, un centre d’operacions de seguretat avançat 24 x 7 que treballa contínuament per supervisar i bloquejar les amenaces d’Internet més recents. Barracuda Central reuneix dades de més de 150.000 punts de tot el món i els analitza per desenvolupar defenses, regles i signatures. A mesura que van sorgint noves amenaces, Barracuda Central actua ràpidament per respondre a brots primerencs i proporciona les últimes definicions mitjançant Barracuda Energize Updates. Aquestes actualitzacions no requereixen administració en absolut i garanteixen que Barracuda Spam Firewall proporcioni una protecció completa i precisa contra les últimes amenaces d’Internet.

Protecció contra atacs de denegació de servei (DoS)

No tots els atacs estan orientats a aconseguir que els usuaris enviïn el seu número de targeta de crèdit, que facin clic en un enllaç maliciós o a implantar un virus. Sovint, l’objectiu de l’atac està orientat a desactivar una xarxa o reduir la seva eficàcia. Com a servei basat en el núvol, Barracuda Spam Firewall permet detenir els spammers abans que sobrecarreguin un servidor de correu electrònic.

Correo electrònic en cua

Barracuda Spam Firewall garanteix que es pugui seguir enviant correu electrònic fins i tot quan es produeixin fallades del servidor de correu electrònic o pèrdues de la connectivitat. En cas d’interrupcions en les pròpies instal·lacions, el correu electrònic es pot posar en cua en Cloud Protection Layer durant un màxim de 96 hores. També es pot especificar un destí alternatiu per al lliurament si el lliurament a la destinació principal falla.
Durant les interrupcions de servei del servidor de correu electrònic, el correu electrònic de tots els servidors de correu resulta visible per mitjà de Cloud Protection Layer. Des del registre de missatges, es pot veure l’estat de tots els correus electrònics en cua i si el correu s’ha tornat a lliurar.

Filtrat previ d’spam i virus

Barracuda Spam Firewall està integrat amb un servei basat en el núvol que filtra prèviament el correu electrònic abans de lliurar-lo al Barracuda Spam Firewall local. Cloud Protection Layer s’actualitza contínuament amb definicions en temps real amb actualitzacions de Barracuda Central. L’elasticitat de la infraestructura de núvol global de Barracuda proporciona la flexibilitat necessària per gestionar pics de correu electrònic durant períodes específics del dia i durant atacs de denegació de servei.

Cloud Protection Layer garanteix que la infraestructura de seguretat de correu electrònic de l’organització s’adapti a l’augment del volum de correu electrònic i de la mida dels arxius adjunts, així com al creixement de les empreses. Aprofitant l’ample de banda i la potència de càlcul del CPL, les organitzacions poden ampliar fàcilment la seva solució de seguretat de correu electrònic.

Xifrat

Barracuda Spam Firewall ofereix diverses funcions de xifrat. Està totalment integrat amb un servei de xifrat de correu electrònic basat en el núvol per al correu electrònic sortint. El correu electrònic que compleix amb la política o que està marcat per al xifrat mitjançant Barracuda Outlook Add-in s’envia per mitjà de TLS a Barracuda Message Center.

Barracuda Message Center utilitza AES amb claus de 256 bits per xifrar el correu electrònic. Per xifrar trànsit el trànsit de correu electrònic entre llocs per Internet, Barracuda Spam Firewall Message Transport Agent admet SMTP sobre TLS. Es pot utilitzar entre Barracuda Spam Firewall o altres servidors de correu electrònic que admetin SMTP sobre TLS.

Barracuda Spam Firewall ofereix diverses funcions de xifrat. Està totalment integrat amb un servei de xifrat de correu electrònic basat en núvol per al correu electrònic sortint. El correu electrònic que compleix amb la política o que està marcat per al xifrat mitjançant Barracuda Outlook Add-in s’envia per mitjà de TLS a Barracuda Message Center.

Filtrat de sortida

El filtrat de sortida evita la inclusió de les organitzacions en llistes de bloqueig d’spam i impedeix la sortida de dades confidencials de l’organització per correu electrònic. Sense saber-ho, els empleats poden propiciar que els sistemes interns es converteixin en una font per l’spam de botnet. Utilitzant un subconjunt de les seves capes de defensa, el filtrat de sortida de Barracuda Spam Firewall deté el correu brossa i els virus de sortida. També permet als administradors aplicar polítiques de contingut per a la prevenció de pèrdua de dades (DLP) i per complir altres estàndards de contingut en el correu electrònic de sortida. Es poden utilitzar filtres predefinits i polítiques personalitzades per detectar dades confidencials i bloquejar o xifrar correu electrònic.

Administració central basada en el núvol

Barracuda Spam Firewall està integrat amb el portal d’administració basat en la web Barracuda Cloud Control (BCC), que aprofita la infraestructura de núvol global de Barracuda per permetre a les organitzacions administrar centralment tots els seus dispositius mitjançant una interfície “d’un sol panell”. Els administradors obtenen una visió global de tots els seus dispositius o serveis i, a més, poden administrar centralment les polítiques i la configuració. La interfície simple facilita a les organitzacions petites i mitjanes la implementació i administració del servei amb una despesa de TI mínim.

Si li interessa, pregunti per la resta de productes Barracuda: