Els nostres clients

Alguns dels nostres clients

Casos d'èxit

Descobreixi els casos d'èxit de les companyies que estan utilitzant les solucions de Internovatec i com han millorat els resultats del seu negoci.

Fins fa un parell d’anys, teníem servidor propi d’antispam. Això ens donava molts mals de cap, per l’administració, el manteniment… i sobretot per la quantitat d’ample de banda que ens consumia tot el volum inmens de correu SPAM que rebíem. Vam passar-nos al servei cloud del Barracuda, i des del primer dia hem funcionat sense problemes, la integració va ser molt fàcil, els filtres de correu son molt més potents, l’administració és senzilla i han desaparegut els nostres problemes d’ample de banda, ja que ens estalviem tot el tràfic de correu no desitjat. Els usuaris finals també han notat la millora.

A partir d’aquí, també hem unificat tots els serveis de dominis i hosting web a Internovatec, per la qualitat i flexibilitat del servei, i pel tracte proper i la velocitat de resposta. Molt professional i, sense dubte, recomanable.

Frank Sánchez
Departament de Sistemes

 

Fa molts anys que fem servir el servei anti-spam i anti-virus
Barracuda a través d’Internovatec i la veritat és que n’estem molt contents. Un cop superada la fase inicial on se li ensenya quins correus volem rebre o no, ens filtra tot el correu no desitjat i nomes rebem els que son correctes. El que també valorem molt és la rapidesa en la resposta quan necessitem els serveis d’ Internovatec.

Silvia Abelló.
Advocada.

 

Barracuda Antispam és una solució que utilitzem des de fa 6 anys i estemmolt satisfets amb la seva funcionalitat i rendiment.
Simplement ens hemoblidat del que és el correu brossa i els
problemes que ocasionavaMolt bona recomanació d’Internovatec.

Carlos Pardo
Director

 

Des que estem treballant amb Internovatec, ja fa uns quants anys, hem millorat molt amb el tema de l’spam i també estem molt contents amb el seu servei tècnic i la fiabilitat dels seus servidors

Joan Bosch
Departament de sistemes.

AZM ENGINYERS:
Fa més de 20 anys que treballem amb els serveis hosting d’Internovatec i un dels aspectes que més valorem del servei rebut al llarg de tot aquest temps és la seva professionalitat, seguretat i atenció propera que ofereixen dia a dia.

Alex Zaragoza i Montpel
Fundador AZM Enginyers

NSTUDIO:
Com a empresa del món del disseny i de la creació web valorem molt la rapidesa en la resposta d’Internovatec, ja sigui pel que fa a la gestió de dominis, hosting’s com en la resolució de problemàtiques associades a seguretat web o desenvolupament.

Noel Zaragoza
Dissenyador i creatiu
.

COMUNICACIÓN EMPRESARIAL:
Ja fa molts anys que fem ús del serveis d’Internovatec, tant per les nostres webs com per a les webs dels nostres clients i estem molt satisfets tant del funcionament com de l’atenció i de la resolució de problemes eventuals. Excel·lent el sistema anti-spam que ens permet realitzar les nostres tasques diàries minimitzant les interferències.

Víctor Miguel,
Departament de disseny gràfic.
Comunicación Empresarial