ELS NOSTRES CLIENTS

Descobriu els casos d’èxit de les companyies que estan utilitzant les solucions d’Internovatec i com han millorat els resultats del seu negoci.

CASOS D'ÈXIT

Descobriu els casos d’èxit de les companyies que estan utilitzant les solucions d’Internovatec i com han millorat els resultats del seu negoci.

Fins fa un parell d’any, teníem un servidor propi d’antispam. Això ens comportava molts mals de cap, per l’administració, el manteniment i sobre tot per la quantitat d’ample de banda que ens consumia tot el volum immens de correu SPAM que rebíem.

Ens vam passar al servei cloud de Barracuda, i des del primer dia hem funcionat sense problemes, la integració ha estat molt fàcil, els filtres de correu electrònic són molt més potents, l’administració és senzilla i han desaparegut els nostres problemes d’ample de banda, perquè ens estalviem  tot el trànsit de correu electrònic no desitjat. Els usuaris finals també han notat la millora.

Després d’això, també hem unificat tots els serveis de dominis i hosting web a Internovatec, per la qualitat i flexibilitat del servei, pel tracte proper i la velocitat de resposta. Molt professional i sense dubte, recomanable.

Departament de sistemes

Fa molts anys que utilitzem el servei anti-spam i anti-virus Barracuda a través d’Internovatec i la veritat és que estem molt contents. Una vegada superada la fase inicial on se li diu quins correus volem rebre i quins no, ens filtra tot el correu no desitjat i només rebem els que són correctes. També valorem molt la rapidesa en la resposta quan necessitem els serveis d’Internovatec. 

Sílvia Abelló.
Advocada

Barracuda Antispam és una solució que utilitzem des de fa 6 anys i estem molt satisfets amb la seva funcionalitat i rendiment. Simplement ens hem oblidat de què és el correu brossa i els problemes que ocasionava. Molt bona recomanació de Internovatec. “

Carlos Pardo
Director

 

Des que estem treballant amb Internovatec, fa ja uns quants anys, hem millorat molt amb el tema de l’spam i també estem molt contents amb el seu servei tècnic i la fiabilitat dels seus servidors.

Joan Bosch.
Departament de sistemes.

Fa més de 20 anys que treballem amb els serveis hosting de Internovatec i un dels aspectes que més valorem del servei rebut al llarg de tot aquest temps és la seva professionalitat, seguretat i atenció propera que ofereixen dia a dia.

Alex Zaragoza i Montpel
Fundador d’AZM Enginyers

Com a empresa de el món de el disseny i de la creació web valorem molt la rapidesa en la resposta de Internovatec, tant pel que fa  a la gestió de dominis o hostings com a la resolució de problemàtiques associades a seguretat o desenvolupament web.

Noel Zaragoza
Dissenyador i creatiu

Fa molts anys que fem ús dels serveis d’ Internovatec, tant per les nostres webs com per a les dels nostres clients i estem molt satisfets tant del funcionament com de l’atenció i de la resolució de problemes eventuals. Excel·lent el sistema anti-spam que ens permet realitzar les nostres tasques diàries minimitzant les interferències.

Víctor Miguel.
Departament de disseny gràfic de Comunicación Empresarial