Nou Veeam Backup for Microsoft Office 365 v2.0

nova versió disponible amb protecció per Exchange Online, SharePoint Online i OneDrive.

  • Nova protecció de dades per OneDrive forBusiness: Proporciona una còpia de seguretat ràpida i eficaç dels comptes de Office 365 OneDrive per a empreses amb la capacitat de restaurar i exportar arxius i carpetes amb el nou Veeam Explorer per Microsoft OneDrive
  • Nova protecció de dades per SharePoint: Permet al departament de TI realitzar còpies de seguretat de SharePoint Online i SharePoint on-premise. Proporciona opcions de recuperació fiables i flexibles per restaurar llocs, documents, biblioteques i llistes de SharePoint amb el ja conegut Veeam Explorer per a Microsoft SharePoint.
  • Millores en la facilitat d’ús i flexibilitat de les còpies de seguretat: Veeam ha millorat l’assistent de treball que ens proporciona una selecció més fàcil i flexible d’objectes de Exchange Online, OneDrive for Business i SharePoint Online. Ara és més fàcil que mai configurar, buscar i mantenir la visibilitat de les dades de Office 365. El departament de Ti pot buscar, escalar i gestionar les tasques de còpia de seguretat de desenes de milers d’usuaris de Office 365, estalviant temps i valuosos recursos.

 

Per què hauria de protegir Microsoft Office 365?

  • És la pregunta clau que hem de respondre. Microsoft anunciava l’altre dia que tenen 135 Milions d’usuaris de pagament en Microsoft Office 365, la qual cosa és una autentica barbaritat si ens parem a pensar en quantitat de negocis que confien en Microsoft per a la seva informació més crítica. Però quan pensem en la nostra informació en Microsoft Office 365, podem pensar que Microsoft protegeix el servei i les dades. Però la realitat és la següent, Microsoft ofereix i protegeix el servei de Office 365, però la informació que hi ha dins és responsabilitat del client.
  • Veeam Backup for Microsoft Office 365 és molt més que una solució per cobrir algunes carències, és la solució per protegir absolutament tota la informació crítica que resideix en Microsoft Office 365 i permetre que es pugui restaurar qualsevol element, en qualsevol punt en el temps.