Qui Som

Internovatec és una empresa jove formada per professionals amb més de 15 anys d’experiència en el món d’internet. El nostre primer objectiu és donar el millor servei d’atenció al client en el temps mes breu possible, atenent-lo personalment a la primera trucada i els nostres valors: proximitat, transparència, confiança, treball en equip i compromís.

On estem

 

La nostra empresa està ubicada a Santa María de Palautordera i a Sant Just Desvern amb el centre de dades a Barcelona i disposem dels serveis d’ allotjament compartit, servidors dedicats i servidors virtuals en un centre de dades amb les mes avançades tecnologies en matèria de seguretat física, vigilància, protecció antiincendis, sistemes de protecció elèctrica i climatització. Tots els nostres sistemes tenen connectivitat redundant amb múltiples operadores oferint una connectivitat permanent i amb l’ample de banda màxim garantit.

INTERNOVATEC

El nom d’Internovatec surt de la fusió 3 paraules:

INTERnet: El nostre objectiu és aconseguir una bona presència a internet a les empreses que encara no hi són i d’intentar millorar les que ja fa temps que s’hi mouen.

InNOVAció: El nostre equip de professionals està sempre innovant, immersos en la millora constant de tots els sistemes i de les noves tecnologies.

TECnología:Els nostres equips i sistemes utilitzen sempre les últimes tecnologies per poder donar el millor servei